Muschiulet de Ton cu ceapa, La Chanca, 225 g

61,99 Lei
: Ton

Muschiul de ton cu ceapa La Chanca din Spania este un alt preparat adaptat din retetele populare ale orasului Barbate. Consta in gatirea muschiului de ton intr-un sos de ceapa, vin, ulei de masline si condimente, rezultand un produs care merita incercat.

-Ingrediente: Ton (Thunnus albacares), ulei de masline, ceapa, oregano, vin alb, piper macinat, sare de mare si piper. Contine alergeni: peste si poate contine urme de gluten

 

Valori nutritionale per 100 g/produs
Valoare energetica 1.310 kJ

315 kcal

__________________________________

Grasimi 23,4 g

Din care acizi grasi saturati 4,7 g

__________________________________

Carbohidrati 0,76 g

Din care Zaharuri 0,76 g

__________________________________

Proteine 25,4 g

__________________________________

Sare 1,3 g

Coş

Nu există produse adăugate.