Burta de Ton in ulei de masline, La Chanca, 125 g
Burta de ton este una dintre cele mai apreciate parti ale tonului datorita faptului ca este bogata in grasimi. Acest lucru face ca produsul sa fie deosebit de gustos. In plus, in fabrica La Chanca din Spania, se adauga doar cantitatea potrivita de produs si sare, astfel creand o adevarata delicatesa.
Burta de ton in ulei este o conserva foarte sanatoasa, deoarece pe langa faptul ca are vitamine, are o cantitate mare de minerale si este unul dintre alimentele cu cel mai mare continut de acizi grasi Omega 3.
- Ingrediente: Ton (Thunnus albacares), ulei de masline si sare de mare. Contine alergeni: peste si poate contine urme de gluten
Valori nutritionale per 100 g/produs
Valoare energetica 655,3 kJ
156,2 kcal
__________________________________
Grasimi 6,6 g
Din care acizi grasi saturati 0,94 g
__________________________________
Carbohidrati 0,50 g
Din care Zaharuri 0,30 g
__________________________________
Proteine 23,4 g
__________________________________
Sare 2,6 g